Tandem Profi W3D Összecsukható Favázas Masszázságy

Tandem Profi W3D Összecsukható Favázas Masszázságy
Tandem Profi W3D Összecsukható Favázas Masszázságy
Tandem Profi W3D Összecsukható Favázas Masszázságy
Tandem Profi W3D Összecsukható Favázas Masszázságy
Raktáron
Részletek

A Tandem Profi W3D kezelőágy minden tekintetben az egyik legbiztonságosabb összecsukható masszázságyunk: a dupla vastagságú préselt fa váznak köszönhetően extra teherbírással rendelkezik és még az egypontos terhelés sem kottyan meg! A masszázsasztal lábai csúszásmentes gumi végekkel rendelkeznek, így parkettán vagy csempén sem csúsznak, és biztos lábakon állnak.

A harmadik része felnyitható, ami nem csupán a talpmasszázshoz nyújt segítséget, hanem támaszkodhat is rá vagy a vendégét is odaültetheti, a Tandem Profi ágyaink bírni fogják a terhelést!

A Tandem ágyaknál megszokott kivételes hosszúság és szélesség mellett az extrán megerősített préselt faváz és az alumínium vázas fejtámlatartó a Tandem Profi ágyak kifejezett előnye, így ha 100 kg fölötti vendégei vannak, ebben az ágyban tökéletesen megbízhat és még a megtermett kosarasok is kényelmesen elférnek rajta! 

Az extra megerősítés miatt a masszázságy súlya nagyobb a Basic változatnál, így inkább alkalmankénti hordozásra ajánljuk, amihez egy bőrrel megerősített masszázságy hordozótáskát adunk ajándékba! A közönséges masszázságyakhoz ajándékba adott hordtáskákkal ellentétben a Tandem ágyak megerősített táskája nem lyukad ki az ágy lábaitól, és a fülei akkor sem szakadnak le, ha gyakran hordozzuk az ágyat. 

Emellett a különleges, sűrűbb habszivacs biztosítja, hogy a Tandem Profi ágyak nem csak biztonságosak, hanem elsőrangú kényelmet is nyújtanak a vendégeinek, az elegáns vonalvezetésű váz és a Tandem logó pedig szalonunk ékéve teszi az ágyat! 
A Tandem Profi modellek előnyei a 3 zónás Tandem Basic masszázságyakkal szemben dupla vastagságú préselt falemez a habszivacs alatt a még nagyobb teherbírás érdekében, így biztosan nem szakad be egyik vendége alatt sem!


 

Adatok
Cikkszám
jou318