SANCTBAND FLOSSBAND 5CM - Flossing szalag - KÖZEPES 3,5M

Nincs raktáron
Részletek

 

Sportsérülések és mozgásszervi problémák rehabilitációja Flossband használatával.

 

A Flossing kezelés legfőbb célja a mobilitás növelése, a szövet letapadások feloldása és a fájdalom csillapítása. A terápián ízületeket, izmokat, például (fasciát) a Flossing gumiszallaggal körbetekerjük ezáltal kompresszióba helyezzük a kezelendő testrészt. Mindenképpen a rehabilitáció része, azon speciális gyakorlatok egyike, amivel a sérült testrészt mobilizálhatjuk! Természetesen akut és krónikus sérülésekre is jó választás a Flossing gumiszallag!

 

Az 5 cm széles standard kivitelben a Flossing band szalag a Flossing band a legtöbb alkalmazási lehetőséget lefedi. Ideális az ízületek (váll, könyök, kéz, térd és boka) és az ízületek közötti használatra. Ez a Flossing band szalag 3 különböző erősségben kapható.

 

FONTOS: Az úszószalag nem túl sima felületen vagy erős szőrzeten nem jól tapad ezért ezt el kell távolítani! A bársonyos felülete garantálja a jó tapadást a bőrön
FONTOS: Ideális ellenállás értékek! A Flossing bandre nyújtási viselkedését speciálisan optimalizálni kell a Flossing igényeihez!
Káros anyagoktól mentes, mosható.

 

Zöld: (gyenge) akut sérülések eseten alkalmazzuk

Kék: (közepes)

Lila: (erős) krónikus sérülés eseten alkalmazzuk

 

Méret: 5 cm x 3,5 mMéret: 5cm
Hossza: 3,5m

Adatok
Gyártó
Sanctband
Cikkszám
jou0259