MERU UNIVERZÁLIS MASSZÁZSKRÉM 1000ML
MERU UNIVERZÁLIS MASSZÁZSKRÉM 1000ML
4 290 Ft

MERU UNIVERZÁLIS MASSZÁZSKRÉM 1000ML

Raktáron :  100 db
4 290 Ft
Részletek

Zsíros, semleges masszázskrém univerzális használatra, természetes növényi olajjal és zsírosító vazelinnel dúsítva. Olajos összetevői miatt jól csúszik, és bőrpuhító hatású. Jól csúszó közeget biztosít, így kevés mennyiséggel is hosszú ideig lehetővé válik a masszírozás. Speciális összetétele segíti a masszőrt az izmokat körülvevő kötőszövet merevségét oldó masszázsfogások alkalmazásában.

Ajánlott általános-, gyógy-, wellness- és sportmasszázshoz. Bőrbarát alapkrém: mesterséges színezék, illatanyag és parabén tartósítószermentes, így érzékeny bőrűeknél is használható. Alap masszázskrém, mely gazdagítható bármely illóolajjal, hatóanyaggal, vagy aktivátorral, így lehetőséget ad egyénre szabott masszázskrém összeállítására. A masszázskrém keverhető, de önmagában is kiválóan alkalmas masszázsra. Rövid és hosszabb ideig tartó masszázshoz, bármely masszázsfogások kivitelezésére alkalmas.

UNIVERZÁLIS MASSZÁZSKRÉM ELŐNYEI Zsíros krém, mely hosszan és jól csúszik, Növényi olajat tartalmaz, zsírosító vazelinnel dúsítva, Illatmentes, Szinezékmentes, Parabénmentes, Különböző illóanyagokkal, hatóanyaggal keverhető, vagy önmagában is használható.

Adatok
Gyártó
Meru
Cikkszám
jou0291