Meru Hot Bemelegítő Krém, Sportkrém Erős 150Ml
Meru Hot Bemelegítő Krém, Sportkrém Erős 150Ml
2 290 Ft

Meru Hot Bemelegítő Krém, Sportkrém Erős 150Ml

Raktáron
2 290 Ft
Részletek

Élénk bemelegítő gél chilivel, erős hatással. Élénken serkent és lazítja, sőt melegen tartja az izmokat, növeli a sportolás előtti bemelegítés hatékonyságát és segít elkerülni az izomláz kialakulásának valószínűségét. Modern HotFLUX összetevője a bőrt kímélve és gyorsan melegít, chili paprika összetevője pedig tartósan hat és melegen tartja az izomkat. Hatóanyagai melegítő, pezsdítő és frissítő hatásuk miatt aktívan serkentik a mikrokeringést. (szegfűszeg-, gyömbérolaj, eukaliptusz, kámfor) Segítenek felkészülni a fokozott izomterhelésre, és ellazítani az izmokat sportolás előtt. Chili paprikát tartalmaz, így a meleg érzet tovább fokozódik mozgás, napsütés, szauna, vagy meleg víz/fürdő használatakor! Bőrápoló összetevője a kapszulákba zárt E-vitamin használat közben felszabadul, extra ápolást, táplálást nyújtva a bőrnek.

Jelleg: Élénk, gyors bemelegítéshez, melegen tartáshoz Hatás/érzet: fokozódik mozgás és hő hatására (szauna, melegvíz, nap) Hatóideje: 1 -2 óra Állag: Zselé Felszívódás: gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros nyomot Időjárás: hűvös / hideg időre Táv: rövid/közepes/hosszú távokhoz Összetevők: •HotFLUX •chili •gyömbér •szegfűszeg •eukaliptisz •kámfor + E vitamin Használat: Vékony rétegben masszírozza a gélt az igénybe vett testrészekre, a bőr hamarosan felmelegszik, kipirosodhat.

Hő hatására (nap, szauna, fürdő stb.) fokozódhat, erősödhet az érzet! Figyelmeztetés: Nyílt sebre, szembe ne kerüljön! Ne használja visszeres, sérült bőrfelületen! Gyerekektől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó! Érzékeny bőrűeknek a termék használata nem ajánlott! A termék használata égető érzést, bőrpírt okozhat. Allergiás bőrreakció esetén hagyja abba a termék használatát.

Adatok
Gyártó
Meru
Cikkszám
jou0287