ACUTOP Sport Tape 3,8cm x 10 m (nem elasztikus tape)
ACUTOP Sport Tape 3,8cm x 10 m (nem elasztikus tape)
1 207 Ft

ACUTOP Sport Tape 3,8cm x 10 m (nem elasztikus tape)

Kiválóan tapadó és vízálló, légáteresztő, rugalmatlan pamut sport tape sport és terápiás célokra. Könnyen téphető a szaggatott vágott széle miatt. Ez lehetővé teszi a gyors munkavégzést olló nélkül.

1 207 Ft
Részletek
Anyaga: pamutszövet (100%) Figyelmeztetés: A termék eltávolítását a szőrnövekedéssel megegyező irányban végezze! Esetleges allergiás tünetek vagy bőrirritáció esetén távolítsa el a terméket! Javasoljuk érzékeny bőr esetén egy tesztcsík használatát. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

A tartós közvetlen napsütés, magas hőmérséklet (35 Celsius felett) vagy magas páratartalom (65 % felett) ronthatja minőségét.

A rendkívül tartós Az AcuTop Sport Tape hatékony kötözési technikát tesz lehetővé, amelyet a váz- és izomrendszeri sérülések megelőzésének, terápiájának és rehabilitációjának különböző területein alkalmaznak.
Alkalmazási területek: Az izmok, szalagok és ízületek sérüléseinek kezelésére és megelőzésére használt kötszerek. Sportsérülések, például húzódások és ficamok kezelése. Az ízületek merev immobilizálása. A sportszalag rövid ideig vagy több napig használható. Ideális megoldás sportlétesítményekben, egészségügyi létesítményekben és más releváns területeken a sérülések hatékony kezelésére és megelőzésére.
Adatok
Cikkszám
jou367