Ügyfélszolgálat: +36 20 356 6203
Kosár: 0 Ft

Szállítási információ

Szállítás

 
Szállítási díjaink a vásárlás összértékének függvényében változnak.
50 000  Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítást tudunk biztosítani!
Házhozszállítás belföldre a Trans-O-Flex, futárszolgálattal a 
             0-50 000 Ft  vásárlás esetén br. 1524 Ft, 
             50 000 Ft felett ingyenes
Egyéb lehetőség személyes átvételre, telefonos egyeztetés alapján.

Szállítási idő: a megrendeléstől számított 2-3 munkanap - a megrendelt termék raktárkészletétől függően! A megrendelt termék készlethiányáról a Jou-Sportmedical Kft. értesítí a megrendelőt!

 
Postafiók címre nem szállítunk.
A szállítási és fizetés díjaink belföldre vonatkoznak.
A Trans-O-Flex  sikertelen kézbesítés esetén telefonos egyeztetést kezdeményez! Az esetlegesen nem megfelő csomagátvételi időpontról, a szállítóval kell egyeztetni! Mindezek miatt FONTOS a megrendelő által használt élő telefonszám megadása a megrendelésnél!
A küldemények útvonaláró és aktuális státuszáról a Trans-O-Flex weboldalán, a "track & trace" menüpontjában informálódhat!
Kérjük házhozszállításnál vagy postai átvételnél a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni. 
Külföldre történő szállítás esetén nem egységesek a szállítási díjak, illetve utánvétre is csak korlátozottan van lehetőség, ezért csak egyedi megoldásokat tudunk kínálni, kérjük vegye fel a kapcsolatot ez ügyben velünk a infosportmedical@gmail.com vagy sportmedical.polysport@gmail.com  e-mail címen!