Ügyfélszolgálat: +36 20 356 6203
Kosár: 0 Ft

Magunkról

ÜDVÖZÖLJÜK A PROFIK VILÁGÁBAN

 

A Polysport 2000-ben alakult. Elsőként kezdte hazánkban a Tape-ek forgalmazását és tape- elési technikák megismertetését, betanítását. Szerencsére napjainkra igen elterjedt és naponta használt technika lett. Ezzel jelentősen csökkentve a sérülések esélyét és mennyiségét.

Termékpalettánkon megtalálható a sérülés megelőzéstől az utókezelésig a termékek széles skálája. Minden termékünk professzionális minőségű, kifejezetten a sportolóknak kialakított, Anti allergén, az EU által bevizsgált és doppingmentes. A krémek igen nagy koncentrátumú és hatásfokú gyulladáscsökkentő, ill. regeneráló krémek.

Működésünk folyamán folyamatosan bővítettük a termékeink számát, és időről időre csak a beigazolódott legjobb minőségűeket tartottuk meg. 2010-ben forgalmazásunkba került a JOU italpor, amely amellett, hogy kiváló ízű, összetételében igen gazdag ásványanyag pótlást biztosít a szervezet számára akár erős igénybevétel esetére is!

Büszkén mondhatjuk el, hogy az élvonalbeli csapatok és válogatottak 95 %-át a megrendelőink közt tudhatjuk. Honlapunk bal oldalán ízelítőt láthatnak referenciáinkból, a teljes listát az oldalon lent olvashatják.

2012-ben cégünk szereli fel sportsegédeszközzel a Magyar Olimpiai Csapatot!!!!!!!! Reméljük sérülések nélkül hozzájárulhatunk a magyar sikerekhez!!!

 

Legyen Ön is megrendelőnk!